Medarbejdere

Lisbeth
Lisbeth er medejer og idemand bag centeret. Det er Lisbeth du møder i det daglige, som sammen med de øvrige personer, der er tilknyttet centeret, tager sig af den daglige drift.

Lisbeth har siden 1986 arbejdet med heste, trænet sine egne travheste og deltaget i en del kurser om heste generelt, horse manschip, ernæring, træning og medicinering.

Lisbeth’s filosofi: Heste er flugtdyr og derfor har de mest lyst til at løbe deres vej når de bliver præsenteret for noget nyt. Ved hjælp af rolig og bestemt omgang med den enkelte hest, sætter vi en ære i, at de er glade for at komme hos os.

Lone
Lone er datter af Lisbeth, og har lige fra begyndelsen været engageret i at få centeret op at køre.

Lone har reddet siden hun var 5 år. Trænet travheste sammen med Lisbeth, og har et hjerte så stort til den enkelte hest. Lone har en rolig måde at håndtere hestene på, som hurtig gør dem tillidsfulde, foruden hun har deltaget i kurser om horse manschip. Ligeledes har Lone taget kurset medicinhåndtering og er derfor i stand til at medicinere heste, der er kommet til skade.

Lone arbejder hos Hestivand på frivillig basis og er med at møde når nye heste skal læres op.

Lone blev i 2009 færdig med sin kandidat i Virksomheds-kommunikation, hvorfor hun også tager sig at virksomhedens kommunikation og marketing.

Ole
Ole er medejer og idemand af stedet, han er gift med Lisbeth og ses mest i weekender og ferier. Ole bliver ofte brugt til det praktiske, vi piger ikke kan klare, foruden han hjælper med at tage heste ind om aftenen.