Om Hestivand

Hestecenter med svømmebassin og vandløbebånd

Strølille Møllegårds hestecenter – hestivandhar med både svømmebassin og vandløbebånd helt specielle faciliteter til træning og genoptræning af heste.

Svømmebassin og vandløbebånd betyder, at heste med skader kan genoptrænes mere skånsomt, samtidig med at genoptræningsperioden forkortes, idet hesten hurtigere kan komme i gang med genoptræningsperioden via den skånsomme vandtræning.

Træning i bassin eller på bånd er desuden et godt supplement til den daglige træning, hvad enten det er dressur, spring eller noget helt tredje.

Hestivand er Danmarks eneste hestecenter med både svømning og vandløbebånd

Idéen til et hestecenter med svømning og vandløbebånd fik ejerne Lisbeth og Ole, da de ved et besøg på en ejendom i nordjylland, så et hestebassin, og straks tænkte, at det var et godt alternativ til boks-ro, som en af Lisbeths egne heste blev beordret efter en gaffelbåndsskade. Lisbeth og Ole arbejdede videre med idéen, og undersøgte flere alternativer, og kom frem til, at kombinationen af svømning og træning på vandløbebånd er det mest optimale i træning og genoptræning af heste.